Tel: 0486-464877     |     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sun & Wind energy Solutions wenst u een prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar!

Wij zijn vanaf 23 december tot en met 2 januari gesloten, vanaf 3 januari staan wij weer klaar voor al uw vragen.

Sun & Wind heeft 2016 afgesloten met een mooi project van maar liefst 370 panelen

In de laatste week van 2016 heeft Sun & Wind, DKH uit Uden nog voorzien van in totaal 370 zonnepanelen.

Alles verliep weer zoals gepland. Ook heeft DKH gekozen voor een informatiebord in de welkomshal dat aangeeft wat er in totaal al bespaard is.
Sun & Wind Energy plaatst 1.578 zonnepanelen bij Oukro dat één van de grootste dakdragende systemen van Nederland is geworden.

Oukro, onderdeel van de VanDrie Group en de grootste kalfsvellenverwerker van de wereld, heeft ons de opdracht gegeven om 1.578 zonnepanelen te plaatsen op het bedrijfspand in Apeldoorn. In totaal wordt een dakoppervlakte van 3900 m² benut. Oukro heeft daarmee één van de grootste dakdragende systemen van Nederland. Wij hebben half oktober het zonnedak opgeleverd.
Met het zonnedak bespaard Oukro ruim €40.000,- aan energiekosten per jaar.

 

2 projecten van der valk: Amersfoort 220 panelen, Leusden 176 panelen

Sun & Wind en Techval zijn begonnen met het installeren van zonnepanelen op alle Van der Valk hotels. Sun & Wind en Techval zullen in totaal een 3MW ( 11.111 panelen) installeren. De eerste projecten (Breda – 176 panelen, Leusden – 198 panelen, Amersfoort – 220 panelen) zijn met succes afgerond. De rest volgt snel.

Officieel partner Van der Valk groep!

Contact

Neem direct contact met ons op of bekijk onze referenties voor meer informatie.

Zonnepanelen

Wij zijn VCA gecertificeerd

VCA is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Onze personeelsleden zijn in het bezit van het VCA diploma, alle gereedschappen en overig materieel worden jaarlijks gekeurd en onderhouden.

Bij Sun & Wind energy solutions BV wordt er volgens de Arbo eisen veilig gewerkt.

Project Zonnepanelen

TOP