MAGAZIJN COORDINATOR


Vind jij het leuk om dagelijks onze monteursbussen te voorzien van nieuwe zonnepanelen, omvormers en constructiemateriaal? Heb jij overzicht en hou je van verduurzamen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je voor ons betekenen?

Jij bent hét aanspreekpunt in ons magazijn en voor de voorraad. Je weet precies wat er speelt en wat onze monteurs nodig hebben. De ene dag ben je een order aan het klaarzetten voor een groot zakelijk project van 2000 zonnepanelen en de volgende dag ga je op pad om onze verschillende vestigingen te voorzien van nieuwe voorraad en het uitvoeren van tellingen. Je zorgt voor een net magazijn, een vaste voorraad en je bent elke ochtend om 07:00 aanwezig om de monteurs goed op weg te helpen.

Wat vragen we van jou?

Om bij ons aan de slag te gaan, zien we graag dat je:
– Affiniteit hebt met techniek: een specifieke vooropleiding is niet nodig. Wij leren je de fijne kneepjes uit het vak;
• overzicht kan bewaren;
• de Nederlandse taal goed beheerst;
• in het bezit bent van een VCA certificaat;
• in het bezit bent van rijbewijs B;
• beschikt over een klantgerichte instelling; alles dient het belang van de klant;
• collegiaal bent.

 

Bij Kemkens…

We stellen ons graag aan je voor. Wij zijn Kemkens, een echt familiebedrijf met inmiddels meer dan 650 collega’s! We bestaan al een lange tijd, sinds 1857 en door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort. Cv-ketels, onderhoud, ventilatie, warmtepompen, zonnepanelen en isolatie, we hebben het allemaal in huis! Je ziet onze bussen rijden in de provincie Noord-Brabant, Zeeland en regio Gelderland-Zuid. Hier voorzien we ruim 440.000 klanten in duurzame energie-oplossingen. Dit doen we zowel voor particulieren als zakelijke klanten, zoals woningcorporaties. We werken vanuit verschillende vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oss. Leuk om te weten: ons hoofdkantoor is het eerste energieneutrale kantoorpand in Oss.
Maar dat is niet alles.. wij zijn ook één van de vaste servicepartners van Essent. Samen met de andere servicepartners zorgen wij voor een landelijke dekking op het gebied van cv-ketels, onderhoud, warmtepompen, zonne-energie, isolatie en ventilatie.
Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers op dezelfde manier werken en weten waar wij als bedrijf voor staan. Wij willen graag de beste service dienstverlener worden en werken dan ook vanuit de volgende waarden: betrouwbaar, professioneel, behulpzaam, attent, daadkrachtig en no-nonsense.

 

Je gaat als magazijn coördinator werken bij het dochterbedrijf KemkensSolar/Sun & Wind Energy. Wij bieden deskundig advies over de beste oplossing bij elke situatie. Ook nemen wij op alle mogelijke manieren de zorg uit de handen: van het regelen van zeer gunstige financiering tot het vakkundig plaatsen van het zonnestroomsysteem.

 

Kies je voor duurzaam en schoon, dan kom je al snel uit bij ons. Samen met onze klanten leveren wij een bijdrage aan de energietransitie in Nederland. Wij investeren in groene energie en zorgen mede door onze kennis, kunde en kwaliteit voor een sterkere beweging naar 100% groene energie voor eind 2030.


Wat kun je van ons verwachten?

Bij ons kun je rekenen op:

  • Uitzicht op een vaste baan;
  • Een uitstekend salaris;
  • Een team met hele gezellige collega’s en afwisselend werk;
  • Mogelijkheden om jezelf te (blijven) ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. We bieden je regelmatig cursussen en opleidingen aan, waardoor je jezelf kunt specialiseren en ontwikkelen in je vak.

 

Kom jij bij ons werken?

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en ga je bij ons aan de slag? Solliciteer dan direct! Eerst nog vragen? neem dan contact op met Wilfried de Koning (directeur Sun & Wind/KemkensSolar) via wilfried@sun-windenergy.nl

Menu